За да се поддържа хубаво телосложение и добро настроение, съществуват различни видове спорт и физическа активност. Напоследък доста нашумял е танцът на пилон.

Макар и често свързван със стриптийза в днешно време, той се приема за един добър общо укрепващ начин за поддържането на физическо и психическо здраве.

Практикуването на този модерен и екзотичен спорт може да разнообрази ежедневието, да внесе сексапил в движенията, да подобри гъвкавостта и издръжливостта.

За танцуването на пилон или известен още като pole dancing няма възрастови ограничения. За да се започне, не е нужна предварителна физическа подготовка.

Този вид спорт работи върху голям брой мускулни групи, както на краката и ръцете, така също и на гърба, корема, седалището и пр.

За добри резултати е нужно постоянство и упоритост поради сложността на тази форма на фитнес.

Някои танци на пилон включват техники от йога и Пилатес, което засилва положителното действие върху организма.

Освен добро физическо телосложение, дамите могат да зарадват половинките си и с изпълнението на някои екзотичен и сложен танц с помощта на пилона.

Pole dancing подобрява самочувствието. Бъдете сигурни, че след всеки урок ще си тръгвате изпълнена с енергия, сексапил и ще се чувствате неотразима.